JUUL projectmanagement

Projectmanagement & evenementenorganisatie

Je bent ondernemer, dus aan ideeën geen gebrek. Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak wordt er ook echt iets mee gedaan? Grote kans dat veel van jouw creatieve ideeën op de plank belanden. Of halfslachtig worden opgepakt, met dito resultaat. Zonde, want het kan ook anders.

Schakel een projectmanager in voor je communicatieproject

Een campagne, website, re-branding of ‘gewoon’ een bedrijfsbrochure. Zomaar wat ideeën. Heb jij een idee, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je gewoon geen tijd voor een project? Schakel mij dan in als projectmanager. Ik kijk met een frisse blik naar je idee, we scherpen het aan en het belangrijkste: ik zorg dat je idee wordt uitgevoerd. Dat doe ik samen met gespecialiseerde partners uit mijn netwerk – of dat van jou. Zo komen we tot het best mogelijke resultaat. En jij hebt er geen omkijken naar. Wel zo prettig.

Geef de organisatie van jouw evenement uit handen

Wil je een event, seminar of workshop organiseren? Of deelnemen aan een (internationale) beurs? Zonder ‘gedoe’ en met maximaal resultaat? Laat de organisatie dan aan mij over. Ik adviseer je over de aanpak, verzorg de communicatie en logistiek, en onderhoud de contacten met de eventlocatie, standbouwer en andere betrokkenen. Deadlines en budget, ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Maar we houden natuurlijk wel contact. Want een geslaagd evenement, dat zet je uiteindelijk samen neer.

Hulp nodig bij jouw project?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je communicatieproject of de organisatie van je (internationale) evenement? Ik help je graag. Neem contact met me op, dan kijken we samen hoe we van jouw idee een succes kunnen maken.