JUUL teksten schrijven

Teksten laten schrijven

We schrijven allemaal. Maar een pakkende tekst schrijven, één die je doelgroep echt raakt? Dat is een vak apart. Als ervaren tekstschrijver/copywriter zorg ik ervoor dat jouw boodschap goed overkomt, wie je doelgroep ook is.

Overtuigende teksten voor print en online

Wil jij je naamsbekendheidsbekendheid verhogen of de relatie met je klanten verbeteren? Laat mij dan je teksten schrijven, voor print en online. Als tekstschrijver verdiep ik me in het onderwerp en stel de juiste vragen. Geïnteresseerd én kritisch. En het belangrijkste: ik vertaal jouw verhaal naar de behoefte van je lezers. Je kunt mij inschakelen voor:

 • SEO-webteksten
  Toegankelijke en lekker leesbare online content. Geschreven voor en vanuit de zoekbehoefte van je klant.
 • Blogs
  Relevante en inspirerende bedrijfsblogs die jouw kennis, kunde en product/dienst laten zien. SEO-proof en met een duidelijke call-to-action.
 • Digitale nieuwsbrieven
  Nuttige, inspirerende en herkenbare nieuwsbrieven. Een krachtige tool voor relatiebeheer en verkopen zonder te pushen.
 • Wervende teksten voor alle soorten drukwerk
  Van sterke flyer-, folder- en brochureteksten tot pakkende copy voor advertenties, persberichten en artikelen voor bedrijfsmagazines.
 • Bedrijfscorrespondentie
  Heldere, informatieve teksten gericht op relatiebeheer.

Ook Engelse en Duitse teksten laten schrijven

Heb je een Engelse of Duitse vertaling van je tekst nodig? Als professioneel vertaler regel ik die graag voor je. Natuurlijk kun je reken op een hoge kwaliteit en snelle levering.

Tekstcorrectie of eindredactie

Je teksten laten nakijken of redigeren: ook daarvoor kun je bij JUUL terecht. Storende spel-, tik- en taalfouten? Die haal ik er zo voor je uit. Natuurlijk let ik tijdens het corrigeren ook op spaties en komma’s, en zet ik alle puntjes op de i. Wil je zeker weten dat jouw tekst vlot loopt en staat als een huis? Laat mij er dan met een frisse blik naar kijken en jouw tekst redigeren.

Tekstschrijver gezocht?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van je teksten? En wil je een ervaren tekstschrijver die gaat voor kwaliteit, die pas tevreden is als jij als klant dat bent? Dan ben je bij JUUL aan het juiste adres. Mijn (flex)werkplek is in Eindhoven, maar een afspraak of opdracht buiten Eindhoven is voor mij geen probleem. Integendeel: als freelance tekstschrijver ga ik graag op pad.