Communicatieadvies door JUUL

Communicatieadvies

Communicatieadvies nodig? Of je nu je (online) zichtbaarheid wil verhogen of de communicatie met je (internationale) klanten wil verbeteren, het begint met een plan. Maar ook als je al een concreet idee hebt, kan het fijn zijn om een keer te sparren met een ervaren communicatieadviseur.

Helder communicatieadvies: zo maak je stappen

Wil jij meer naamsbekendheid of juist meer (ver)binding met je klanten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Als communicatieadviseur denk ik graag strategisch met je mee. Ik kijk met onverdeelde aandacht naar jouw situatie en wat je wil bereiken. En kom met helder, praktisch advies of een uitgewerkt communicatieplan. Zodat je écht stappen gaat maken. Natuurlijk help ik je ook graag met de uitvoering van je plan.

Een frisse blik op jouw idee of communicatieplan

Je hebt een idee voor een nieuwe campagne of communicatiestrategie, want je wil je omzet verhogen. Dat je dan met vragen zit, is begrijpelijk. Is het een goed idee? Is het haalbaar? Daarover ga ik graag constructief met je sparren. Ik stel kritische vragen en geef eerlijke feedback waarmee je verder kunt. Concrete aanknopingspunten om je plan te gaan uitvoeren, of om toch voor een andere aanpak te kiezen. Als dat een betere resultaat oplevert.

Sparringpartner of communicatieadviseur gezocht?

Een uurtje sparren met een ervaren communicatieadviseur kan soms heel verhelderend werken. Heb jij behoefte aan een frisse blik op je plannen, neem dan contact met me op. Ook met de uitvoering van je (internationale) communicatieproject help ik je graag.